nästahemmamatchZORYA

Frisk och framgångsrik fotbollstjej – Går det?

Fotboll, Falkenberg

Den 25e november arrangerar ÖFK tillsammans med JHFF och SISU idrottsutbildare den första av två dagar för unga tjejer och deras idrottande. Dagarnas syfte är att hjälpa unga satsande tjejer att få större förståelse kring skadeförebyggande träning, hur kroppen och prestationen påverkas av kosthållning, samt att instruktörerna kommer prata om egna erfarenheter kring att vara en kvinnlig idrottare på hög nivå

Arrangemanget består av två träffar, den första 25/11 och den andra 3/2 (prel.)
Fokus på den första träffen kommer vara att skapa en förståelse kring ovanstående delar medan fokus under den andra träffen bestäms i samråd med deltagarna vid träff 1.
Länk till programblad
Ålder: 14-16 år (född 2001-2003)
När: 25 november, kl 9:00-18:00
Plats: Quality Hotel Frösö Park
Egenavgift: 100 kr
Ta med inomhusskor, två träningsombyten
Antal platser: 30

Anmälan sker via jhffs hemsida här!

Föreläsare

Johanna Almgren
Fd skadedrabbad elitidrottare som nu
arbetar för ÖFK.

Malin Johansson
Fd skadedrabbad elitidrottare som nu
arbetar i ÖFK med att förebygga
skador.

Maurits Book
Nutritionist som gillar att optimera
idrottsprestationer med hjälp av kost.

Vi hoppas och tror att detta är en bra start för att framtiden hitta fler möjligheter för oss som klubb att sprida tillsammans med andra den kunskap och info som finns inom klubben. Om det finns fler önskemål om projekt hör gärna av er till mats.pettersson@ostersundsfk.se så kan vi tillsammans hjälpas åt för öka möjligheterna för våra unga fotbollsspelare i länet att nå till sina drömmar inom fotbollen.