ÖFK vidare till slutspel i Europa League!

340_2

ÖFK mötte FC Zorya Luhansk i Europa League hemma på Jämtkraft Arena under torsdagskvällen. I potten en slutspelsplats i Europa League, trots en återstående match i gruppspelet. Efter ett mål i vardera halvleken stod det klart att ÖFK tar sig vidare till slutspelet i februari. Curtis Edwards inledde målskyttet i första halvlek innan Ghoddos fastställde slutresultatet 2-0 i andra, efter en fantastisk soloräd.

Mer om match hittar du på osdsport.se.

Startelva: Keita – Pettersson, Papagiannopoulos, Mukiibi – Somi, Bachirou, Nouri, Edwards – Sema, Gero, Ghoddos

Avbytare: Andersson, Widgren, Mensiro, Hopcutt, Arhin, Bergqvist, Fritzson

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser