ÖFK fick priset för Årets Prestation!

Fotboll, Europa League, …stersund - Hertha Berlin

Svenska folket har sagt sitt. I hård konkurrens kammade ÖFK hem folkets röst när priset för Årets Prestation 2017 delades ut på Fotbollsgalan.

Kvällens Fotbollsgala i Stockholm hade flera röd-svarta inslag. Annika Norlin spelade Rött och Svart Pumpar Hjärtat, Ken Sema med familj delade ut pris och bjöd på klassisk Sema-dans innan ett av kvällens sista priser delades ut. Nominerade i klassen ”Årets Prestation” var Östersunds FK, Tabitha Chawinga och herrlandslaget. Med prestationer som cupguld och framgångar i Europa League kombinerat i ryggen stod det efter telefonröstning klart att Östersunds Fotbollsklubb tar hem priset!

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser