Inför ÖFK – Zorya – se upp för hala läktare!

Fotboll, Svenska Cupen, …stersund - Hammarby

Här kommer viktig information för dig som ska på dagens match mellan ÖFK och FC Zorya Luhansk – vi uppmanar samtliga besökare att ta det försiktigt då det är risk för halka!

Kvällens match startar 19:00 och grindarna öppnar 17:00. Vi uppmanar samtliga besökare att vara vid insläppen i god tid för att minimera längre köer när det närmar sig avspark. Vi uppmanar även samtliga besökare att ta det försiktigt då det är risk halka. Det kommer vara halt på läktarna och runt arenaområdet. Vi jobbar febrilt för att skapa de bästa förutsättningarna för samtliga besökare.

Följande insläpp är öppen idag.

Östra Insläppet: Ni som har biljett på Östra Läktaren (tidigare A-läktaren) och Norra Sitt-läktaren använder entréerna som är framför Östra (Huvudläktaren).

Västra Insläppet: Ni som har biljett på Västra Läktaren (tidigare B-läktaren) och Södra Sitt Läktaren använder entréerna som är vid Sydvästra hörnet mot ICA Maxi.

SAMTLIGA ENTRÈER ÖPPNAR 17.00!

TRANSPORT TILL ARENAN: Vi Uppmanar att ni samåker till arenan eller åker buss från centrum. Linje 6 eller Linje 14 är det som gäller.

Varmt välkomna!