Webbförsäljning av biljetter till Berlin-matchen stoppad

Nu stoppar vi försäljningen av biljetter till bortamatchen i Berlin via webbshopen. Från och med nu kommer biljettförsäljning enbart ske i vår butik på Prästgatan och på plats i Berlin (matchdag vid arenan).

I Berlin har ÖFK möjlighet att vinna gruppen och få bästa möjliga förutsättningar inför 16-delen. Hittills har över 2000 personer köpt biljett i ÖFK:s sektioner – en fantastiskt finns siffra.

Med några veckor kvar till match stoppas nu försäljningen av biljetter via webbshopen. Du som ännu inte köpt din biljett behöver göra det i ÖFK-butiken där biljetter delas ut direkt, eller på plats i Berlin. Med så lite tid kvar till match vill vi säkerställa leverans och stoppar därför försäljningen där biljetter behöver skickas per post.

Försäljningen i butiken på Prästgatan 50 gäller till fredag 1 december 17:00.

Biljetter som inte levererats ännu
Majoriteten av biljetterna som köpts i butiken och i webbshopen har delats ut eller skickats per post. Kommande vecka skickas de sista biljetterna ut.

Information om vilken biljettlucka som gäller i Berlin kommuniceras ut när all nödvändig info är sammanställd.