Korrigering kring förtur till Arsenal hemma

340ofk

Vi vill börja med att be om ursäkt för hur det förändrade biljettupplägget kommunicerades ut igår.

I texten stod det att de som köper säsongskort efter 12.00 måndagen den 18 december får köpa en biljett på sin förtur istället för två.

Med anledning av hur informationen hanterades kommer samtliga som gjorde sitt säsongskortsköp under måndagen få möjlighet att köpa två biljetter per säsongskort på sin förtur.

Därmed kommer de olika biljettsläppen gå till enligt följande:

Mitten av januari: Säsongskort tecknade innan den 18:e december klockan 24.00 (kan köpa upp till två biljetter per säsongskort, datum för släpp meddelas senare)

22/1/2018 12:00: Säsongskort som tecknats mellan den 19:e december kl. 00:00 och den 23:e december kl: 17:00 (kan köpa en biljett per säsongskort)
23/1/2018 12:00: Medlemskap som förnyats innan den 18 december kl. 19.00 och nya medlemskap tecknade innan den 18:e december 12:00. (enskilt medlemskap ger möjlighet att köpa en biljett, familjemedlemskap två).
24/1/2018 12:00: Försäljningen öppnar för allmänheten (max antal biljetter per köp meddelas senare)

Kom ihåg att förtur inte innebär platsgaranti – det är först till kvarn som gäller. Var ute i god tid för att öka dina chanser att få tag i biljetter.

På osdsport.se kan du läsa vad ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg säger om det som inträffat.