Lottning kl 13:00 idag. Vilket storlag får ÖFK möta?

Klockan 13.00 är det dags.

Då lottas 16-delsfinalerna i Europa Leagues gruppspel.

Nu är frågan vilken storklubb som Östersunds FK kommer att lottas mot?

Sändningen ser du på uefa.com.

Lottningen sker i Nyon och här är lagen som ska lottas in i 16-delsfinalerna:

Seedade: AC Milan (ITA), Arsenal (ENG), Atalanta (ITA), Athletic Club (ESP), Atlético Madrid* (ESP), Braga (POR), CSKA Moskva* (RUS), Dynamo Kyiv (UKR), Lazio (ITA), Leipzig* (GER), Lokomotiv Moskva (RUS), Plzeň (CZE), Salzburg (AUT), Sporting CP* (POR), Villarreal (ESP), Zenit (RUS)

Oseedade: AEK Athens (GRE), Astana (KAZ), Celtic* (SCO), Crvena zvezda (SRB), Dortmund* (GER), FCSB (ROU), København (DEN), Ludogorets (BUL), Lyon (FRA), Marseille (FRA), Napoli* (ITA), Nice (FRA), Östersund (SWE), Partizan (SRB), Real Sociedad (ESP), Spartak Moskva* (RUS)

Här är lagen som ÖFK kan få möta:

Arsenal (England)

Londonlaget har gått som tåget, full fart framåt och imponerat i Europa Leauge-spelet. Poängtapp mot Röda Stjärnan hemma och förlust mot Köln borta gav förstaplatsen i sin grupp.

Leipzig (Tyskland) grupp 3:a Champions League

Första året som Leipzig spelade i Champions League gav trots allt en tredjeplats i kamp med Porto och Besiktas. Tänk om Emil Forsberg, sundsvallssonen, kommer till Östersund och Jämtland? Det vore häftigt!

Atletico Madrid (Spanien) grupp 3:a Champions Legue

För två säsonger sedan spelade Madrid-laget final i Champions League, nu kan de komma till Jämtkraft Arena och Östersund. Hamnade i en svår grupp i Champions League med Roma och Chelsea, men visst skulle de ha fixat andraplatsen ändå?

Borussia Dortmund (Tyskland) Grupp 3:a Champions League

Att bara spela hem två poäng i gruppspelet i Champions League är riktigt dåligt av Dortmund. Visst hamnade de i en svår grupp med Real Madrid och Tottenham men två ynka poäng? Alexander Isak, supertalangen från AIK kanske dyker upp i Östersund 15 februari.

Zenit S:t Petersburg (Ryssland)

Vilket gruppspel Zenit har gjort i Europa League! En n oavgjord och resten segrar och dessutom har de öst in mål, 17-5 i målskillnad och överlägset flest mål av alla lag i Europa Leagues gruppspel. Svårspelade hemma och duktiga borta!

Atalanta (Italien)

Två oavgjorda matcher i en gurpp med Lyon, Everton och Apollon Limas, resten segrar imponerar. Obesegrade med andra ord. Kan bli hur farliga som helst i 16-delen!

Milan (Italien)

Milan hamnade i en lätt grupp med AEK, Austria Wien och Rijeka. Visst, Milan vann gruppen men har ändå inte imponerat. Milan ligger nia i Serie A.

Lazio (Italien)

Lazio fick en lätt grupp och har imponerat. En förlust och en oavgjord match och flera riktigt farliga målskyttar gör att Lazio blir en tuff nöt att möta om ÖFK skulle få Lazio i lottningen på måndag.

Sporting Lissabon (Portugal)

Grupp trea i Champions League bakom Barcelona och Juventus är inte så mycket att säga om. Skulle ÖFK ställas mot Sporting finns klara möjligheter att gå vidare.

Celtic (Skottland) Grupp 3:a Champions League

Skotska mästarklubben med bland annat Mikael Lustig i laget. Hamnade i en jättesvår grupp i Champions League med PSG och Bayern München och är klart överkomligt motstånd för ÖFK.

Lokomotiv Moskva (Ryssland)

Moskva-laget vann en enkel grupp där Köpenhamn också gick vidare. Lokomotiv känns ändå inte som en omöjlig motståndare för ÖFK. Ett riktigt bra hemmalag där de är svårslagna.

Villareal (Spanien)

Spanjorerna hamnade i en enkel grupp med Astana, Slavia Prag och Makabi Telaviv. Ett bättre lag än Athletico Bilbao men ändå inte helt omöjliga.

Braga (Portugal)

AIK blev utslagna av Braga i kvalet till Europa League men med väldigt liten marginal. Braga vann sin grupp men det var ett sämre motstånd så portugiserna känns som en bra lott för ÖFK.

Viktoria Plzen (Tjeckien)

Här är ett annat lag som ÖFK gärna vill ha i lottningen på måndag. Är otroligt starka i nationella serien och vann dessutom sin grupp. Men tjeckerna känns ändå som en okej lottning.

Dynamo Kiev (Ukraina)

Ska ÖFK slå ut ett ukrainskt lag till? Vann en enkel grupp med Partizan Belgrad, Young Boys och Skenderbeu. De har många duktiga spelare men ändå ett av de sämre lagen i 16-dels finalen.