ÖFK kan säkra gruppsegern – så följer du matchen

Ikväll avslutas gruppspelet i Europa League 2018. ÖFK är redan klar för slutspel, men än är det inte avgjort vilka som vinner gruppen och får bäst förutsättningar inför måndagens lottning.

21:05 spelar ÖFK bortamatch i Europa Leagues gruppspel. Motståndare är Bundesliga-laget Hertha Berlin, ett lag ÖFK besegrade i mötet på Jämtkraft Arena efter att Nouri satt matchens enda mål från straffpunkten.

Ikväll kan ÖFK vid vinst säkra gruppsegern och hamna i ett bättre utgångsläge inför lottningen. Samtidigt möter Athletic Club ukrainska Zorya Luhansk borta, en match som är direkt avgörande för avancemang för båda lagen. Vinner Athletic blir de sämst tvåa, Zorya kan chans att plocka andraplatsen.

Så ser tabelläget ut
1: Östersunds FK 10 poäng
2: Athletic Bilbao 8 poäng
3: Zorya Luhansk 6 poäng
4: Hertha BSC 4 poäng

Aiesh och Bertilsson inte tillgängliga för spel, i övrigt är samtliga i truppen tillgängliga.

Matchen kan ses på Kanal 9 med sändningsstart 20:00. Via osdsport.se och våra sociala medier kan du också följa matchen.