Här laddar du upp med Falkarna i Berlin!

340_2

Här hittar du information om biljetter, uppsamlingsplats inför matchen och annat matnyttigt inför torsdagens drabbning mot Hertha Berlin.

På torsdagskvällen är det dags för den avslutande matchen i gruppspelet i Europa League. ÖFK är redan vidare till slutspel men kan vid seger skapa bättre förutsättningar inför lottningen av motståndare i sextondelen. Här hittar du information om biljetter och liknande inför matchen.

Uppladdning med Falkarna
Ni som planerar att vara med på Falkarnas uppladdning ”Dezemberfest”.

Uppmaningen från lokal polis är att i god tid ta sig mot Olympiastadion.

19:00 är rekommenderad sista tid att lämna Alt Berliner Biersalon och Dezemberfest.

Detta görs bäst enligt nedan:

S-bahne linje 5 (S5) (tunnelbaneinfo här)
Från Station Zoologischer Garten
Vi reser med S5 mot Spandau
Avstigning sker vid Olympiastadion.

Stationen Zoologischer Garten ligger fem minuters promenad från Alt Berliner Biersalon.

Besökare som inte planerar att ansluta till Falkarnas uppladdning rekommenderas att åka:

S-bahne linje 5 (S5) mot Spandau.
Avstigning på station Olympiastadion.

Håll värdesaker så som plånbok och pass nära dig då det finns risk för ficktjuvar.

Observera att endast S-bahne linje 5 (S5) tar oss till rätt entré på Olympiastadion.

Inne på arenan är endast kontant betalning möjlig och fri placering oavsett sektion/plats på biljett råder.

Falkarna kommer i första hand nyttja G2 nedre.

På plats från ÖFK för att hjälpa till finns ett SLO team i form av Fredrik och Sandra. De nås även via telefon för eventuella frågor.

Fredrik +46-708633665
Sandra +46-739504954

Avspark: 21:05 på Olympiastadion (info och karta här).

Köpa biljetter
Har du inte köpt biljetter ännu kan du göra det på plats vid Olympiastadion. Vid den södra entrén (Gästefans) kan du köpa biljetter till sektion H. Ta med kontanter i reserv om kontokort inte fungerar. Inne på arenan gäller enbart kontanter – kort gäller ej!

Borttappade biljetter
Har du tappat bort biljetter behöver du köpa nya på plats. Vi kan tyvärr inte få fram de du köpte tidigare. Inne på arenan gäller enbart kontanter – kort gäller ej!