Allmänt biljettsläpp till Arsenal hemma på torsdag 10.00

340hemma

Det blir ett sista släpp av biljetter till hemmamatchen mot Arsenal den 15 februari.

Torsdagen den 1 februari klockan 10.00 öppnar försäljningen på ostersundsfk.ebiljett.nu och i butiken på Prästgatan 50 A.

Så många biljetter släpps
Totalt släpps 111 biljetter – 50 av dessa hålls blockerade för de som väljer att handla i ÖFK:s butik på Prästgatan 50 A, övriga 61 biljetter finns till försäljning via ostersundsfk.ebiljett.nu.

Det är alltså först till kvarn gäller på samtliga biljetter. Det går att köpa max en biljett per köp, oavsett om köpet görs via butik eller webb. Det går inte att förhandsboka några av dessa platser via mejl eller telefon. Biljettförsäljning kommer endast att ske i butik eller via ostersundsfk.ebiljett.nu.

Inför säljstarten på ostersundsfk.ebiljett.nu (klockan 10.00) pausas webbshopen 09.00. Du är välkommen att börja köa online från och med 09.30.

Extraöppet i butiken
Det är extraöppet i butiken från 10.00 och vi håller öppet så länge det finns biljetter kvar. När biljetterna är slut stänger butiken och öppnar på nytt 12.00, ordinarie öppettid.

Glöm inte att biljetterna är personliga – namn och personnummer behövs för att köpet ska genomföras. Saknas fullständiga uppgifter kan inte köpet genomföras.

ÅRSMÖTE Östersunds FK

Årsmöte Östersunds FK

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Kl 18:30

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÅRSMÖTE ÖFK-Ungdom

Årsmöte ÖFK-Ungdom

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Direkt efter ÖFKs årsmöte

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser