Biljettpriser till Arsenal hemma och borta

ofkvsars340

Här hittar du inledande information kring biljetter till ÖFK:s möten med Arsenal i februari.

Biljettinfo ÖFK – Arsenal FC 15/2
I hemmamatchen den 15:e februari kostar en biljett på långsida 550 kr medan en biljett på kortsida kostar 350 kr. Samma pris gäller på klacksektion (N2). Dessa priser gäller inte företag.

Klacksektion
Falkarna kommer själva att sköta försäljningen av biljetter till deras sektion (N2 på norra läktaren). För mer information, se Falkarnas Facebook-sida.

Bortasektion
Arsenal-fansen har tilldelats södra läktaren, sektion S1, S2, S3 och S4. Samtliga biljetter på södra läktaren kommer att säljas via Arsenal själva – ÖFK säljer inga biljetter på bortasektionen på Jämtkraft Arena. Mer information om hur denna försäljning går till publiceras på Arsenals hemsida i första hand.

Biljettinfo Arsenal FC – ÖFK 22/2
ÖFK har tilldelats 5000 biljetter till bortasektionen på Emirates Stadium. En biljett på klacksektionen kostar 350 kr. ÖFK kommer själva att hantera försäljningen av biljetter på denna sektion, mer information om hur försäljningen kommer att gå till, och när den startar, kommer senare. Det går inte att boka biljetter till bortasektionen på Emirates i nuläget.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser