Nya ansikten på ÖFK-kontoret

ofk_nyhetsbild340

ÖFK värvar inte bara på planen, även på ÖFK:s kansli syns flera nya ansikten inför säsongen 2018.

Samuel Andersson gjorde sin första dag igår och kommer framförallt arbeta med försäljning och digitala marknadsföring. 21-åringen kommer närmast från Varberg med en utbildning inom Sports Science Management i bagaget.

samuel

Malin Gabrielsson och Andreas Lundstam är två andra nyförvärv till ÖFK:s marknadsteam. Malin utgår från Östersund och jobbar främst i Jämtlandsregionen medan Andreas utgår från Stockholm för att jobba i Stockholmsregionen.

malin och andreas

Samtidigt blir Erik Eliasson ansvarig för digitala medier i föreningen. I arbetet ingår bland annat att se över ÖFK:s kommunikation både internt och externt och fungera som ett stöd till marknadsteamet.

I shopen är det också nytt. Diana Lindgren, mångårig medarbetare i klubben i både Ungdomens Hus och på matchdagar, får utökat ansvar och har hand om ÖFK:s butik och merchandiseutbud.

Vi hälsar Samuel, Malin, Andreas, Erik och Diana alla välkomna till klubben och ser fram emot många år tillsammans!