Anmälan till TEAM 12-17

Mobiliserings-logo_2018-webb[35207]

Välkommen till Team 12-17

- Ett samarbete mellan Östersunds FK, Region Jämtland Härjedalen, Diös och Alanders Bil

TEAM 12-17 är nu fulltecknat. Drygt 260 ungdomar har anmält sig.


ÖFK Team 12-17 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt årskort, ståplats, på ÖFKs hemmamatcher förutsatt att du förbinder Dig att avstå alkohol och droger under hela året fram till 31 december. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och Du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år Du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt årskort.

Du måste alltså vara alkohol- och drogfri kontinuerligt 24 timmar om dygnet över hela året för att få tillgång till ett nytt årskort den kommande säsongen.

- I år kommer vi att ha 250 årskort att dela ut, säger Lasse Landin kanslichef i ÖFK. – Detta erbjudande kommer säkert att bli fulltecknat snabbt så det gäller att anmäla sig så fort som möjligt.

- Ungdomar födda 2006 är de yngsta som välkomnades till denna säsong. ÖFK Team 12-17 är alltså för ungdomar mellan 12 och 17 år d.v.s. födda 2001 – 2006. Fjolårets medlemmar har förtur på medlemskap fram t.o.m. tisdag 13 mars. Medlemmar som fyller 18 år i år får inte vara med.

- Du som blir antagen som medlem skall visa respekt för det Du erhåller helt kostnadsfritt genom ÖFK Team 12-17. Det är fullständigt självklart att Du sköter Dig på ett bra sätt – i arenan, på stan, i skolan m m och är en god kamrat i alla lägen.

- Ambassadörer för ÖFK Team 12-17 två spelare i ÖFK. Douglas Bergqvist och Dennis Widgren. Det är i första hand dessa som skriver under ”kontraktet” tillsammans med Dig och en av Dina föräldrar (målsman).

ÖFK förbehåller sig rätten att ändra/utveckla utformningen av konceptet fortlöpande. Säsongskortet berättigar till en plats på Norra stå under ÖFKs samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2017.

Vi tackar våra samarbetspartners, Region Jämtland Härjedalen, Diös och Alanders Bil som stöttar ÖFK Team 12-17 och skapar mervärden i detta projekt.

PS! Om Du känner till någon som fått ett kort men inte uppfyller avtalet, mejla oss på abuse@ostersundsfk.se

Välkommen till ÖFK Team 12-17
Hälsar Östersunds FK

Alanders Bil

logotyp-for-flerfargstryck.--skall-alltid-finnas-pa-svart-yta-alternativt-morkt-gra

Region JH

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser