Fri entré för barn och ungdomar i kvartsfinalen mot GAIS

deniis340

På söndag tar ÖFK emot GAIS i Svenska Cupen. Barn och ungdomar upp till 17 år har då fri entré till matchen.
- Vi vill bjuda alla ungdomar på ett fantastiskt avslut på sina sportlov, säger Jonas Nilsson, evenemangsansvarig i ÖFK.

Sportlovsveckan får ett trevligt avslut för alla fotbollsintresserade i Östersund – framförallt för barn och ungdomar som får möjlighet att se fotboll gratis på Jämtkraft Arena.
- Det är en perfekt tid för de som kommer hem från stugorna att få avsluta veckan på Jämtkraft Arena, vad kan vara bättre än att se ÖFK spela kvartsfinal mot GAIS på Jämtkraft Arena, säger Nilsson.

Fribiljetterna gäller på valfri sittplats på Östra eller Västra Läktaren och hämtas helst ut i förväg, men vid arenan på matchdag går också bra.
- Det bästa är att besöka ÖFK-shopen som är öppet vardagar 12–17. Desto fler som besöker butiken och hämtar ut biljetterna i förväg, desto kortare blir köerna på arenan. Vi kommer ha biljettutlämning även på arenan såklart, men vi rekommenderar att biljetten hämtas före. Så ta med vänner, familj, fotbollskamrater och kom till arenan på söndag, säger Nilsson.

I tidigare matcher i cupen har det varit valfri sittplats för alla besökare, men nu när det är numrerade platser rekommenderas större sällskap med både vuxna och ungdomar att ordna biljetter tillsammans.
- Eftersom det är numrerade platser är det bäst att hämta eller köpa biljetter vid ett och samma tillfälle, då får man garanterat platser bredvid varandra. Även där är ett besök i vår butik det bästa alternativet, säger Nilsson.

Matchen spelas söndag 11 mars med avspark 17.00 på Jämtkraft Arena, grindarna öppnar två timmar innan matchstart.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser