ÖFK säkrar upp eventlönerna

Fotboll, Allsvenskan, …stersund - IFK Gšteborg

ÖFK är en växande klubb som skapar nya arbetstillfällen. Med det kommer också mer administrativt arbete. För att skapa bättre förutsättningar att fokusera på fotbollsverksamheten lägger nu ÖFK ut sin lönehantering rörande alla eventarbetare, cirka 100 stycken, till det lokala företaget HeMa Lön Mittsverige AB.

ÖFK består av inte bara fotbollsspelare utan också av ett kansli och många återkommande som arbetar vid varje match.
- Vi skapar fler arbetstillfällen och med det kommer också ett ökat administrativt arbete. I samråd med våra revisorer och efter interna diskussioner väljer vi nu att överlåta delen rörande all lönehantering för matcheventen, på de som är bäst lämpad för det. Det stämmer bra med vår administrativa utvecklingsplan att vi både effektiviserar lönehanteringen men också kvalitetssäkrar den, säger Martin Johansson på ÖFK.

HeMa Lön är det lokala företaget som har sitt säte i Hammarstrand. Företaget är inne i en tillväxtfas och erbjuder en platsoberoende tjänst och kan på så sätt fortsätta växa från Ragunda. Företagets kunder återfinns idag från Umeå till Stockholm med koncentration i Jämtland och Västernorrland.

- Precis som ÖFK brinner vi också för att skapa ett mervärde. Vi vill skapa fler arbetstillfällen på landsbygden och det gör vi genom att vi erbjuder en kvalitetssäkrad och platsoberoende lönetjänst. Vi är otroligt glada att få jobba tillsammans med ÖFK som inte bara skapar magi på fotbollsplanen utan som också står för något mer och större. Så vill vi också vara och uppfattas som, säger Katarina Nyberg Finn HeMa Löns vd.

Övertagandet av lönehanteringen innebär också att ÖFK moderniserar hela hanteringen och blir digitala på lönesidan.

Kontaktuppgifter
Martin Johansson, Östersunds FK
martin.johansson@ostersundsfk.se / 070-211 62 35

Katarina Nyberg Finn, HeMa Lön Mittsverige AB
katarinanybergfinn@hemalon.se / 072-202 53 63

Foto: Bildbyrån

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser