Vi börjar ladda upp inför Väsby United på söndag

På söndag är det dags för en riktig toppmatch på Jämtkraft Arena. Då kommer Väsby United hit. Ett Väsby United som bara några veckor innan seriestarten inte hade något lag men som tack vare nya finansiärer kunde värva ihop ett mycket bra div-1 lag. Spelare med allsvensk rutin blandat med stora talanger från div-3 laget Athletic FC. Inför matchen skriver ÖFK:s manager Graham Potter så här i matchprogrammet:
- Hej och välkommen alla spelare, ledare och supportrar från Väsby United till dagens match!

Jag tycker att det är rättvist att säga att vi har gjort en positiv start på säsongen och att våra resultat hittills har varit uppmuntrande. Det som är spännande för oss är att vi känner att vi kan förbättra och bli bättre och det har verkligen varit vårt fokus den här veckan i vår träning. Spelarna har visat en bra attityd på träningarna varje dag och det finns en verklig hunger i gruppen för att bli bättre.

Den goda nyheten är att vi också har spelare som återvänder från skador och som ger truppen en extra skjuts med en sund konkurrens om platserna. Vi har hela tiden sagt att styrkan för oss är vår grupp och vårt arbete vi gör varje dag i träningarna. Det är trevligt att vi har så många spelare som njuter av sin fotboll just nu och är redo för kommande utmaningar. Vi vet att dagens match kommer att bli mycket tuff mot ett bra lag med mycket duktiga spelare med Allsvenska erfarenheter. Men jag vet också att spelarna ser fram emot matchen och jag hoppas att det blir en underhållande match för er alla.

Tack igen för ert stöd

I Väsby United spelar Mirza Jelecak. Mycket duktig och rivstark mittfältare med erfarenhet från allsvenskan (Örebro SK), superettan (Landskrona BOIS) och div-1 (Dalkurd). Förutom att vara duktig på plan är även Mirza en duktig skribent. Han bloggar på Fotboll Direkt och skriver personligt om fotboll i allmänhet och div-1 norra i synnerhet. Så här skrev Mirza om ÖFK efter den sjunde omgången.
Jag nämnde innan ”sässen” att det kommer vara minst ett lag som överraskar positivt/negativt. Gänget som stått för de ”flamboyanta” resultaten såhär långt är, i mina ögon Östersunds FK. I helgen kördes Kerburan över med 4-0 hemma på Jämtkraft Arena där Barnes-Homer, Desai m.f stundtals hade show med Västeråsarna. Och enligt rapporterna var det betydligt närmare med 5,6,7 mål än att Syrianska skulla ha fått till en reducering. Nu har ÖFK tre raka segrar & de har pangat in 10 bollar på de tre senaste ”figterna”. Även om de mött beskedligt motstånd så inger det högaktning för alla lag. Dessutom obesegrade.
Mer om matchen kommer närmare matchstart.

Publicerat: 2012-06-07 | A-laget Allmänt