Banner_OFK_Klubb-O

Vi ska försöka överraska Mjällby

Det ska bli väldigt spännande att få se hur våra spelare klarar sig mot allsvenska spelare och även om Mjällby naturligtvis är stora favoriter, det skiljer ändå två divisioner mellan lagen, så kommer säkert ÖFK att kunna ge Mjällby en h¨ård kamp.
Mjällby hör till de lag som presterar lika bra borta som hemma. Ett klassiskt 4-4-2 lag där spelarna är mycket väl skolade i sina roller på plan. Några spelare att se upp med är de främsta målskyttarna Per Erikcson (på lån från IFK Göteborg) med sju mål och Marcus Ekenberg som gjort tre mål. Eventuellt får vi även se holländaren (och marockanen) Mouestafa El Kabir. El Kabir gjorde jättesuccé i Mjällby 2012 då han bl.a. gjorde alla fyra mål i en match mot Malmö FF. För precis ett år sedan såldes El Kabir till italienska Cagliari men har precis återkommit till Mjällby. Ett par andra namnkunniga spelare är målvakten Mattias Asper och evighetsmaskinen Patrik ”Bagarn” Rosengren. Asper har spelat i allsvenskan, Spanien, Turkiet och Norge alltsedan slutet av 1990-talet och ”Bagarn” Rosengren är fortfarande vid dryga 40 års ålder en mycket duktig allsvensk back. Tränare är Peter Swärd som förutom Mjällby bl.a. tränat Helsingborg.
För ÖFK är matchen mot Mjällby början på en viktig och tuff vecka. Efter Mjällby väntar två toppmatcher i serien. På onsdag borta mot Forward och om en vecka hemma mot Frej. Med tre så tuffa matcher inom en vecka är det skönt att hela truppen är i träning. Två spelare ligger efter med träning och kommer inte att medverka. Robin Fryklund har ett tag till innan han är fulltränad och Viktor Hansson får vänta någon vecka till med sin come back. Två av sommarens nyförvärv kan få chansen att debutera i en tävlingsmatch för ÖFK imorgon. Alexis Mendiola fick sitt arbetstillstånd under veckan och Emir Smajic som var avstängd sist får nu spela.
Vi ser fram mot en mycket spännande match med massor av intressanta dueller och visst kan ÖFK överraska?

Publicerat: 2012-08-17 | A-laget Allmänt
Fler nyheter
2015-01-28 | ÖFK-TV: Reid om försäsongen och säsongens första match
2015-01-24 | Hyressättningen vid matcher på Jämtkraft Arena
2015-01-21 | Nya uppgifter för Brian Wake i ÖFK
2015-01-14 | Dans ska hjälpa ÖFK att vinna nästa match
2015-01-14 | James Baldwin lämnar ÖFK för Luleå
ÖFK på Instagram
Vinnare matchprogram

Klicka här för att se vinnande nummer.

ÖFK:s träningstider
Fram t.o.m 13 februari tränar ÖFK i ÖP-hallen:

Måndagar 14-15.30
Tisdagar 11-13
Torsdagar 14-15.30
Fredagar 11-13

Vill du vara helt säker kontakta kansliet 063-519382.
1996
Öppettider ÖFK-shopen

Fredagar 12.00-17.00

Annonser
Our Sponsors
snohjarta
Our Sponsors
Östersundshem
Our Sponsors
Kornboden
Our Sponsors
AB-Karl-Hedin
Our Sponsors
jamtkraft_hogerspalt_140px
Besök webshopen för souvenirer och biljetter.