test_ÖHEM-1

Vi ska försöka överraska Mjällby

Det ska bli väldigt spännande att få se hur våra spelare klarar sig mot allsvenska spelare och även om Mjällby naturligtvis är stora favoriter, det skiljer ändå två divisioner mellan lagen, så kommer säkert ÖFK att kunna ge Mjällby en h¨ård kamp.
Mjällby hör till de lag som presterar lika bra borta som hemma. Ett klassiskt 4-4-2 lag där spelarna är mycket väl skolade i sina roller på plan. Några spelare att se upp med är de främsta målskyttarna Per Erikcson (på lån från IFK Göteborg) med sju mål och Marcus Ekenberg som gjort tre mål. Eventuellt får vi även se holländaren (och marockanen) Mouestafa El Kabir. El Kabir gjorde jättesuccé i Mjällby 2012 då han bl.a. gjorde alla fyra mål i en match mot Malmö FF. För precis ett år sedan såldes El Kabir till italienska Cagliari men har precis återkommit till Mjällby. Ett par andra namnkunniga spelare är målvakten Mattias Asper och evighetsmaskinen Patrik ”Bagarn” Rosengren. Asper har spelat i allsvenskan, Spanien, Turkiet och Norge alltsedan slutet av 1990-talet och ”Bagarn” Rosengren är fortfarande vid dryga 40 års ålder en mycket duktig allsvensk back. Tränare är Peter Swärd som förutom Mjällby bl.a. tränat Helsingborg.
För ÖFK är matchen mot Mjällby början på en viktig och tuff vecka. Efter Mjällby väntar två toppmatcher i serien. På onsdag borta mot Forward och om en vecka hemma mot Frej. Med tre så tuffa matcher inom en vecka är det skönt att hela truppen är i träning. Två spelare ligger efter med träning och kommer inte att medverka. Robin Fryklund har ett tag till innan han är fulltränad och Viktor Hansson får vänta någon vecka till med sin come back. Två av sommarens nyförvärv kan få chansen att debutera i en tävlingsmatch för ÖFK imorgon. Alexis Mendiola fick sitt arbetstillstånd under veckan och Emir Smajic som var avstängd sist får nu spela.
Vi ser fram mot en mycket spännande match med massor av intressanta dueller och visst kan ÖFK överraska?

Publicerat: 2012-08-17 | A-laget Allmänt
Fler nyheter
2014-10-24 | Späckat pregame-schema mot Assyriska
2014-10-22 | Hammarby numret större på Tele2
2014-10-22 | Tack till våra partners som stöttade ÖFK på plats
2014-10-20 | ÖFK pratar om Mångfald för skolelever
2014-10-18 | ÖDFF klara för Elitettan
ÖFK på Instagram
Vinnare matchprogram

Klicka här för att se vinnande nummer.

ÖFK:s träningstider
ÖFK:s A-lag tränar vardagar mellan kl 11-12.30 på Jämtkraft Arenas a-plan om inte det är någon veckomatch. Vill du vara helt säker kontakta kansliet 063-519382.
Bortakortet
1996
Öppettider ÖFK-shopen
Vecka 42 är ÖFK-shopen stängd. Välkommen åter måndag vecka 43. Vecka 43 är shopen öppen som vanligt, måndag till fredag 12.00-17.00.
Annonser
Centrala-sponsorer
Our Sponsors
snohjarta
Our Sponsors
Östersundshem
Our Sponsors
jamtkraft_hogerspalt_140px
Our Sponsors
Berners
Besök webshopen för souvenirer och biljetter.