test_ÖHEM-1

En av Skottlands bästa målvakter klar för ÖFK

Målvakten Lee Robinson, 27 år, har skrivit på för ÖFK. Lee blir spelklar efter sommaruppehållet. Lee blev i slutet av maj vald till årets bästa målvakt i det de skotska ligasystemet (div 1-3, ej premier league) och hade flera anbud från premier league klubbar i Skottland men han valde till sist att komma till Östersund vilket vi är väldigt stolta över.

Lee föddes i Sunderland och slog igenom i Glasgow Rangers där han fick göra sin a-lagsdebut 2006. Lee tillhörde Rangers fram till sommaren 2009. Under tiden i Rangers var Lee bl.a. utlånad till Greenock Morton, St. Johnstone och Queen of the South.

2009 skrev Lee på för Kilmarnock där han spelade i två år innan det var dags för Queens of the South igen.

Under den senaste säsongen spelade Lee en avgörande roll i att Queen of the South kunde gå upp till div-1 igen. Dessutom gjorde han en fantastisk insats när Queen of the South vann Ligacupen i Skottland genom att vinna över Partick Thistle. En match som gick till förlängning och straffar. Lee tog en straff under ordinarie tid, tog två straffar i straffläggningen och dessutom slag han in en straff!

- Vi är väldigt nöjda över att Lee nu tagit det här steget och skrivit på för oss, säger ÖFK:s manager Graham Potter. Lee är en mycket duktig målvakt som kommer att tillföra oss nya dimensioner både på och vid sidan av planen. Vi får en ökad konkurrens under träningarna vilket gör att alla våra målvakter kommer att bli bättre! Att vi dessutom fått Lees signatur trots att flera toppklubbar i Skottland ville kontraktera honom är ett mycket bra betyg för ÖFK!

Anmärkning: Lee kommer till Östersund i slutet av juni.

Lee Robinson (bilden från Queen of the South hemsida)

Lee Robinson (bilden från Queen of the South hemsida)

Publicerat: 2013-06-10 | A-laget Allmänt
Fler nyheter
2014-10-22 | Hammarby numret större på Tele2
2014-10-22 | Tack till våra partners som stöttade ÖFK på plats
2014-10-20 | ÖFK pratar om Mångfald för skolelever
2014-10-18 | ÖDFF klara för Elitettan
2014-10-16 | Välkommen till ungdomscup i ÖP-hallen lördagen den 25 oktober
ÖFK på Instagram
Vinnare matchprogram

Klicka här för att se vinnande nummer.

ÖFK:s träningstider
ÖFK:s A-lag tränar vardagar mellan kl 11-12.30 på Jämtkraft Arenas a-plan om inte det är någon veckomatch. Vill du vara helt säker kontakta kansliet 063-519382.
Bortakortet
1996
Öppettider ÖFK-shopen
Vecka 42 är ÖFK-shopen stängd. Välkommen åter måndag vecka 43. Vecka 43 är shopen öppen som vanligt, måndag till fredag 12.00-17.00.
Annonser
Centrala-sponsorer
Our Sponsors
snohjarta
Our Sponsors
Östersundshem
Our Sponsors
jamtkraft_hogerspalt_140px
Our Sponsors
Berners
Besök webshopen för souvenirer och biljetter.