Craig Barr och Jason Walker nya spelare i ÖFK

Idag gjorde ÖFK klart med ytterligare två nyförvärv. Craig Barr och Jason Walker skrev idag på alla papper och båda blir spelklara till höststarten.

Barr, född 1987 183 cm lång, är en stark och spelteknisk mittback som även kan spela ytterback. Han kommer ursprungligen från Edinburgh men flyttade som 16-åring till Blackburn Rovers där han spelade i Rovers under 3 år. Från Blackburn styrde Barr kosan norrut till den då hårdsatsande klubben Gretna. I Gretna var Barr med om att spela upp klubben till Skottlands premier league. Han spelade med Gretna under premier league året men när klubben gick i konkurs skrev Barr på för Queen of the South. 2010 skrev Barr på för Livingstone där han spelat de senaste tre åren.

- Barr är en stark och spelteknisk mittback, säger ÖFK:s manager Graham Potter. Vi tror mycket på honom!

Jason Walker heter det andra nyförvärvet. Jason, född 1984 175 cm lång, är en striker som senast spelade I engelska league-2 med York City.

Jason kommer från staden Barrow-in-Furness. Han startade sin karriär i Skotland med Dundee. Efter fyra år I Dundee skrev Jason på för Greenock Morton 2004. Efter Greenock hard et blivit spel i, Morecambe, Barrow, Luton Town and York City.
Förutom ligaspel har Jason även spelat I Englands C-landslag (spelare från Conference League och ligor under Conference League).

Under åren har Jason varit en notorisk målskytt. Under tiden i Yorks blev det 27 mål på 73 matcher.

- En snabb, modig, fräck och teknisk spelare som passar mycket väl in i vårt sätt att spela, säger Graham Potter. Det ska bli spännande att se vad han kan prestera i superettan!

Publicerat: 2013-07-01 | A-laget Allmänt