Säsongskort-2017

Årskort

Var med på vår resa och stötta laget till toppen – mot mästartiteln och Europa. Här hittar du priser och information om hur du säkrar din plats till Allsvenskan 2017.

Den största förändringen inför kommande säsong är att vi byter biljettsystem. AXS och Transticket som tillsammans bildat AXS Transticket är från 2017 åter som leverantör av biljettsystem och webbshop. Via ostersundsfk.ebiljett.nu kan du nu köpa säsongskort, medlemskap och souvenirer.

Du behöver vara medlem för att köpa säsongskort
För att köpa säsongskort behöver även medlemskap för 2017 tecknas. Är du ny kund och vill köpa säsongskort via ostersundsfk.ebiljett.nu tecknar du först medlemskap. Mejladressen du anger vid köpet använder du sedan för att logga in på sidan där det därefter går att köpa säsongskort.

Flera säsongskort kan köpas på samma medlemskap. Medlemskapet gäller hela 2017 och kostar 200 för en person eller 300 för minst tre personer i samma hushåll. Mer info om medlemskapet och andra medlemsförmåner hittar du här.

Nyhet: Delbetala med Payex Faktura
Om du gör ditt köp via ostersundsfk.ebiljett.nu kan du dela upp betalningen på antingen 3, 6, 9 eller 12 månader. Fullständiga villkor finns att läsa i samband med ditt köp.

Arenaöversikt & Priser

Arenaöversikt2017

pris_mitt

pris_yttre

pris_norrastå

pris_rullstolsplats

* Vid köp av rullstolsplats (anvisad yta plan 2 Östra Läktaren) ingår ledsagarplats.
* Sektion I1 blir 2017 familjeläktare. Av denna anledning går det inte att köpa säsongskort på denna sektion (de som hade plats på I1 2016 kan behålla sina platser).
* Medlemmar i Falkarna har rabatterat pris på Norra Stå (1000 kr).
* I säsongskortet ingår ÖFK:s seriematcher på Jämtkraft Arena i Allsvenskan 2017.

adidas
Svenska Spel