Säsongskort

Nu kan befintliga säsongskortsinnehavare förnya sina platser till Allsvenskan 2018! Här hittar du allt du behöver veta kring priser, datum och vad som är nytt.

Förnyelse via webb – t.o.m. 23/12
Befintliga säsongskortsinnehavare med en mejladress registrerad har fått ett mejl med en reservationskod. Vill du behålla exakt samma platser som 2017 är det smidigt att förnya direkt via ostersundsfk.ebiljett.nu. Ett medlemskap behöver också tecknas vid köp, ingår medlemskapet inte i din reservation behöver du köpa till ett sådant i efterhand. Kunder som missar att teckna medlemskapet kontaktas i efterhand.

Fick du inget mejl eller hellre förnyar i vår butik från den 11 december.

Har du haft säsongskort på Norra får du ingen reservationskod – istället skickades det en länk till en sida där platser väljs på någon av N-sektionerna (detta då Norra numera har fasta platser och inte är en onumrerad sektion).

11/12 – 23/12 – Förnyelse i butik
Under denna period kan befintliga säsongskortsinnehavare förnya sina platser i vår butik på Prästgatan 50 A. Butiken är öppen måndag till fredag, 12–17. Klicka här för öppettider kring jul.

Förnya senast 23/12
Efter den 23:e släpps samtliga ej förnyade platser till försäljning. Vill du byta platser är det bäst att göra det innan den 18/12, då säsongskorten blir tillgänglig för alla. Dina befintliga platser är dock spärrade för köp av andra till och med den 23/12.

18/12 – Försäljningen öppnar för alla!
18:e december öppnar försäljningen för samtliga – då är det fritt fram för alla att säkra sin plats till säsongen 2018!

För att köpa säsongskort behöver du bli medlem
För att kunna köpa säsongskort behöver medlemskap för 2018 tecknas. Nytt är att medlemskapen blir digitala – istället för ett plastkort får du ett PDF-bevis att visa upp när erbjudanden ska nyttjas (funkar både i mobilen och som utskrift). Medlemskap för en person kostar 200 kr, medlemskap för familj (minst tre personer på samma adress) kostar 300 kr.

Klicka här för att teckna medlemskap för 2018.

Säsongskortstyp Ord. biljett Ungdom (7–17 år)
Sittplats Mitt 4 000 kr 4 000 kr
Sittplats Yttre 3 500 kr 2 750 kr
Norra / Södra (S4) 2 500 kr 1 000 kr
Rullstolsplats 3 500 kr 2 750 kr
Klackbiljett Pris kommer Pris kommer
Onumrerad sittplats G1 3 500 kr 2 750 kr

Klubb Ö-rabatten gäller även 2018. Vill du nyttja rabatten besökare du ÖFK-shopen från den 11/12 (förnya) eller från den 18/12 (nya kunder) och visar upp ditt Klubb Ö-kort från 2017. 35% på max fyra säsongskort per hushåll.

Nyheter kring säsongskort
Nytt för nästa säsong är att G1 blir en onumrerad sektion. Ett bra alternativ för dig som vill ha säsongskort men kunna sitta med andra som köper enkelbiljetter. De som har säsongskort på sektionen sedan tidigare kan förnya och behålla sina fasta platser om de vill.

En annan nyhet är vi nu erbjuder säsongskort på den södra läktaren, på sektion S4.

Klackbiljetten
Eftersom kortsidorna är numrerade nästa säsong har en del av N2 delats av för Falkarna. Rad 1–9 på N2 blir klacksektion – för att köpa klackbiljett (både säsongskort och enkelbiljett) behöver medlemskap hos Falkarna för 2018 visas. Säsongskort på klacksektion kommer enbart kunna säljas i ÖFK-shopen.

Younglings
Alla medlemmar i Younglings kan förnya sina befintliga platser. En träff anordnas med barn, föräldrar och ledare (och spelare!) från ÖFK närvarar, där också säsongskorten delas ut. Mer information om detta skickas ut separat.

ÖFK Team 12–17
ÖFK Team 12–17 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år erhåller ett fritt årskort, på Norra sektionen, till ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan, förutsatt att du förbinder dig att avstå alkohol och droger under hela 2018 fram till 31 december. Du skriver på ett avtal där du bekräftar detta. Avtalet gäller tills vidare och du kommer att få bekräfta det en gång per år tills det år du fyller 18 år för att få möjligheten att få ut ett nytt årskort.

De som ska förnya sitt medlemskap för nästa år kommer att kontaktas kring slutet av januari. Även då öppnar möjligheten för nya att ansluta sig. Här hittar du mer information om 2017 års Team 12-17.

Arenaöversikt
arenaöversikt2018