cupmastare_banner

Klicka här för att köpa biljetter via ostersundsfk.ebiljett.nu.

Scrolla längst ned på denna sida för att se när biljetter släpps till respektive hemmamatch..

Så köper du lösbiljetter

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund,
här hittar du deras öppettider.

Ombud – ICA Kvantum Lillänge
I butikens förbutik kan du måndag – fredag 08.00 – 20.00 och lördag – söndag 08.00 – 17.00 köpa biljetter till ÖFK:s hemmamatcher. Här hittar du aktuella öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Biljettinformation

2017 arbetar vi med profilmatcher. Matcherna mot IFK Göteborg, Hammarby IF, Djurgårdens IF, GIF Sundsvall, AIK och Malmö FF räknas till profilmatcher och har differentierade priser på sittplatssektioner.

Två större biljettnyheter utöver det är att familjebiljetten får ett nytt upplägg samtidigt som rabatterade biljetter för pensionärer erbjuds till utvalda matcher. Mer om dessa biljettyper, och samtliga biljettpriser 2017, finns att läsa i sin helhet nedan.

Arenaöversikt2017_biljettpriser

Priser och sektioner – klicka på bilden för större version.

Familjerabatt – sektion I1
På sektion I1 finns rabatterade biljettpriser för familjer (gäller ej profilmatcher) där vi erbjuder 25% rabatt på det totala biljettpriset. Antalet familjeplatser är begränsade och vi rekommenderar att köpet görs i god tid innan match då övriga biljettkategorier också är öppen för försäljning på samma sektion.

Familjebiljetten kan köpas vid samtliga försäljningsställen. Familjerabatten gäller vid köp av minst tre biljetter. Max sex biljetter kan köpas till familjepris där minst en, max två, är vuxna. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Max ett familjepaket per köptillfälle.

Rabatt: 25% rabatt på det totala ordinarie biljettpriset.

Pensionärsrabatt
Till våra hemmamatcher (ej profilmatcher) finns 250 rabatterade biljetter för pensionärer tillgängliga för köp. Pensionärsbiljetten kan köpas via samtliga försäljningsställen. Priset gäller på sektion F, I1, G1 samt de yttre delarna av B1 och D4 (prissektion svart).

Rabatt: 35 kr rabatt på det ordinarie biljettpriset.

Biljettkategorier

Vuxen/Pensionär
Är du över 18 år gäller denna biljettkategori. Till utvalda matcher finns rabatterade priser för pensionärer, se information längre upp på sidan.

Är du mellan 7 och 17 år gäller denna biljettkategori.

Barn
Barn under 7 år har fritt inträde i målsmans sällskap och sitter i knät. Önskas egen stol till barnet köper ni till en biljett.

Handikappytor

På plan 2 på Östra Läktaren finns två separata handikappytor, med sex platser vardera. Hiss återfinns på Östra Läktarens södra del. Se karta längre upp på sidan. Gör du ditt köp via nätet mejlar vi ledsagarbiljett på begäran. Skicka ordernummer till biljett@ostersundsfk.se, eller besök ÖFK-shopen, så hjälper vi dig.

Ledsagarplatser återfinns på följande platser (sektion, rad, stolsnummer): C2 / 7 / 67-68 och 79-80, D3 / 7 / 121 samt D4 / 7 / 132-133. Vid behov finns klappstolar att låna, våra publikvärdar hjälper dig på plats.

Biljettsläpp 2017

Medlemmar har förtur på våra hemmamatcher i Allsvenskan och får mejl med biljettlänkar innan de allmänna biljettsläppen.

Vill du ta del av förturen kan du bli medlem här. Har du frågor, eller inte får några mejl, kontakta oss via medlem@ostersundsfk.se, så hjälper vi dig. Här hittar du spelschema för säsongen. Datumen nedan visar de allmänna biljettsläppen.

ÖFK – IK Sirius – 30 april klockan 12:00
ÖFK – Kalmar FF – 30 april klockan 12:00