topbanner

Klicka här för att köpa biljetter via ostersundsfk.ebiljett.nu.

Scrolla längst ned på denna sida för att se när biljetter släpps till respektive hemmamatch..

Så köper du lösbiljetter

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund,
här hittar du deras öppettider.

Ombud – ICA Kvantum Lillänge
I butikens förbutik kan du måndag – fredag 08.00 – 20.00 och lördag – söndag 08.00 – 17.00 köpa biljetter till ÖFK:s hemmamatcher. Här hittar du aktuella öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.

Biljettpriser

Arenaöversikt 2017

Ordinarie match

Sittplats Röd Sektion: 300 kr
Sittplats Svart Sektion Vuxen: 260 kr
Sittplats Svart Sektion Ungdom: 200 kr

Rullstolsplats Vuxen: 300 kr
Rullstolsplats Ungdom: 200 kr

Norra Stå Vuxen: 150 kr
Norra Stå Ungdom: 100 kr
Klackbiljett (medlem i Falkarna): 100 kr

Södra Sitt Vuxen: 200 kr
Södra Sitt Ungdom: 150 kr

Bortastå: 150 kr
(Sektion S1. Fler sektioner på södra kan användas vid behov)

I biljettluckan matchdag tillkommer 40 kr per biljett på samtliga priser ovan.

Familjerabatter (sektion I1) finns under ordinarie match, se info nedan. Barn under sju år har fritt inträde om de sitter i knät på vuxen.

Pensionärsrabatter finns under ordinarie match (yttre sektioner). Se info nedan.

Profilmatch
(AIK, Hammarby IF, Malmö FF, Djurgårdens IF, GIF Sundsvall, IFK Göteborg)

Sittplats Röd Sektion: 350 kr
Sittplats Svart Sektion Vuxen: 310 kr
Sittplats Svart Sektion Ungdom: 250 kr

Rullstolsplats Vuxen: 350 kr
Rullstolsplats Ungdom: 250 kr

Norra Stå Vuxen: 150 kr
Norra Stå Ungdom: 100 kr
Klackbiljett (medlem i Falkarna): 100 kr

Södra Sitt Vuxen: 200 kr
Södra Sitt Ungdom: 150 kr

Bortastå: 150 kr
(Sektion S1. Fler sektioner på södra kan användas vid behov)

I biljettluckan matchdag tillkommer 40 kr per biljett på samtliga priser ovan.

Ungdom = 7–17 år. Barn under sju år har fritt inträde om de sitter i knä på vuxen.

Familjerabatt – sektion I1
På sektion I1 finns rabatterade biljettpriser för familjer (gäller ej profilmatcher) där vi erbjuder 25% rabatt på det totala biljettpriset. Antalet familjeplatser är begränsade och vi rekommenderar att köpet görs i god tid innan match då övriga biljettkategorier också är öppen för försäljning på samma sektion.

Familjebiljetten kan köpas vid samtliga försäljningsställen. Familjerabatten gäller vid köp av minst tre biljetter. Max sex biljetter kan köpas till familjepris där minst en, max två, är vuxna. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Max ett familjepaket per köptillfälle.

Rabatt: 25% rabatt på det totala ordinarie biljettpriset.

Pensionärsrabatt
Till våra hemmamatcher (ej profilmatcher) finns 250 rabatterade biljetter för pensionärer tillgängliga för köp. Pensionärsbiljetten kan köpas via samtliga försäljningsställen. Priset gäller på sektion F, I1, G1 samt de yttre delarna av B1 och D4 (prissektion svart).

Rabatt: 35 kr rabatt på det ordinarie biljettpriset.

Biljettkategorier

Vuxen/Pensionär
Är du över 18 år gäller denna biljettkategori. Till utvalda matcher finns rabatterade priser för pensionärer, se information längre upp på sidan.

Är du mellan 7 och 17 år gäller denna biljettkategori.

Barn
Barn under 7 år har fritt inträde i målsmans sällskap och sitter i knät. Önskas egen stol till barnet köper ni till en biljett.

Handikappytor

På plan 2 på Östra Läktaren finns två separata handikappytor, med sex platser vardera. Hiss återfinns på Östra Läktarens södra del. Se karta längre upp på sidan. Gör du ditt köp via nätet mejlar vi ledsagarbiljett på begäran. Skicka ordernummer till biljett@ostersundsfk.se, eller besök ÖFK-shopen, så hjälper vi dig.

Ledsagarplatser återfinns på följande platser (sektion, rad, stolsnummer): C2 / 7 / 67-68 och 79-80, D3 / 7 / 121 samt D4 / 7 / 132-133. Vid behov finns klappstolar att låna, våra publikvärdar hjälper dig på plats.

Biljettsläpp 2017

Medlemmar har förtur på våra hemmamatcher i Allsvenskan och får mejl med biljettlänkar innan de allmänna biljettsläppen.

Vill du ta del av förturen kan du bli medlem här. Har du frågor, eller inte får några mejl, kontakta oss via medlem@ostersundsfk.se, så hjälper vi dig. Här hittar du spelschema för säsongen. Datumen nedan visar de allmänna biljettsläppen.

ÖFK – IK Sirius – 30 april klockan 12:00
ÖFK – Kalmar FF – 30 april klockan 12:00