Gästande supporter

Du som supporter till besökande lag – välkommen till Östersund och Jämtkraft Arena!
Bortasektion
Gästande supportrar håller till på Södra Stå, läktaren som byggdes så sent som 2016, inför vårt första år i Allsvenskan. Sektionen rymmer cirka 840 ståplatser och kan storlekanpassas efter våra besökares behov. Ingång sker via ”Södra Stå – Bortasupporter.”
Biljetter
Biljetter till gästande lags sektion köpes antingen online eller i vår butik på Prästgatan 50 A. Observera att vi på nätet enbart säljer biljetter till vår närmast kommande hemmamatch.
Just nu kan du som gästande supporter köpa biljetter till: ÖFK – Jönköpings Södra 10/7 15:00, klicka här för köpa biljetter i förväg.
Biljettkategorier och priser
På Södra Stå finns biljetter för vuxna/pensionärer (18+) och ungdomar (7-17 år). Priset är 150 respektive 100 kronor oavsett om du köper biljett i förväg eller i entrén matchdag. Rullstolplatser finnes på nedre delen av sektionen.
Servering och faciliteter
I anslutning till gästande lags sektion finns såväl kiosk som toaletter.
Hitta hit
Jämtkraft Arena ligger på Arenavägen 23, brevid Östersund Arena. Från Östersund Centrum kan du antingen promenera, en tur på cirka 30 minuter, eller ta buss 8 eller 14 (restid cirka 10-15 minuter).

Bortasektion

Här köper du biljetter
Biljetter till gästande lags sektion köper du antingen online eller i vår butik på Prästgatan 50 A (öppet mån-fre, 12-17). Observera att vi på nätet enbart säljer bortastå-biljetter till vår närmast kommande hemmamatch.

Biljetter till bortastå köper du via ostersundsfk.ebiljett.nu. När fliken ”Bortastå” är synlig är biljett släppta.

Biljettkategorier och priser
På Södra Stå finns biljetter för vuxna/pensionärer (18+) och ungdomar (7-17 år). Priset i Allsvenskan är 150 respektive 100 kronor oavsett om du gör ditt köp i förväg eller i entrén matchdag. Rullstolsplatser finnes på nedre delen av sektionen.

Servering och faciliteter
I anslutning till gästande lags sektion finns såväl kiosk som toaletter. Vi strävar alltid efter att ge våra matchbesökare högsta tänkbara service.

Hitta hit

adidas