topbanner

Affärsnätverk Mälardalen

I takt med ÖFK:s fotbollsframgångar växer intresset för laget runtom i landet. Det har nu vuxit så pass mycket att ÖFK i området Mälardalen (dvs Uppsala-, Västmanlands-, Södermanlands- och Stockholms län) har startat ett affärsnätverk.

Syftet är att företag blir medlemmar. Inom nätverket sker affärspresentationer, affärsutbyten och utbildningar. Nätverksmötena består, förutom av affärsnätverkande, av intressanta föreläsningar om allehanda ämnen. Dagsaktuella som eviga. Ibland tittar vi även på fotboll. Vi träffas vanligtvis på en restaurang i centrala Stockholm.

Syftet med hela nätverket är alltså att göra affärer. Under 2016 (start 160401) skapades affärer för över 12 miljoner. Affärer som annars kanske gått förlorade.  Målsättningen för 2017 är att passera 50 miljoner plus att öka medlemsantalet företag i värt affärsnätverk.

Nätverksansvarig
Lars Larsson: 070-239 98 19 lars.larsson@vdstodet.se

Vill du vara en del av detta?

adidas
Svenska Spel