nästahemmamatch_gif

Affärsnätverk Mälardalen

I takt med ÖFK:s fotbollsframgångar växer intresset för laget runtom i landet. Det har nu vuxit så pass mycket att ÖFK i området Mälardalen (dvs Uppsala-, Västmanlands-, Södermanlands- och Stockholms län) har startat ett affärsnätverk.

Syftet är att företag blir medlemmar. Inom nätverket sker affärspresentationer, affärsutbyten och utbildningar. Nätverksmötena består, förutom av affärsnätverkande, av intressanta föreläsningar om allehanda ämnen. Dagsaktuella som eviga. Ibland tittar vi även på fotboll.

Syftet med hela nätverket är alltså att göra affärer. Från starten 160401 tom 161102 har nätverket genererat affärer för 11.478.000 kr. Målsättningen för 2016 är att passera 12 miljoner, vilket kommer att ske med mycket stor sannolikhet. För 2017 är målsättningen att skapa affärer för över 50 miljoner.

Nätverksansvarig
Lars Larsson: 070-239 98 19 lars.larsson@vdstodet.se

Vill du vara en del av detta?
I så fall kontaktar du du ÖFK:s kansli på: 063-51 93 82, eller så fyller du i formuläret nedan:

adidas
Svenska Spel