Säsongskort-2017

Media

Välkommen till Jämtkraft Arena! Vi jobbar för att ert arbete vid arenan ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Här finns all information vad gäller exempelvis parkering, pressutrymmen och ackreditering. Längre ned på sidan finner du telefonnummer till medieansvariga.

Ansökan ackreditering
Ansökan om ackreditering sker senast 48 timmar innan match till ola.laxvik@ostersundsfk.se. Mejla namn, dina kontaktuppgifter samt vilket företag du representerar och om du ska skriva eller fotografera. Eventuell radio och TV behöver särskilt tillstånd, mejla din ansökan i god tid innan match om du har frågor kring olika former av live-sändning.

Pressparkering

Parkering sker på stora parkeringen öster om arenan på anvisad plats.

Uthämtning av ackreditering
Ackrediteringsbrickor kvitteras ut vid ackrediteringszonen som ni finner vid ytan framför huvudläktaren, vid en kur märkt med Cramo. Två timmar innan match öppnar ackrediteringszonen. Brickorna kvitteras ut senast 10 minuter innan matchen startar. Innan ni lämnar området ska brickorna lämnas tillbaka vid ackrediteringszonen.

Pressutrymmen och presskonferens
Presslokaler för TV, radio och press finns på tredje våningen. Hiss finns vid entrén till kansliet.

Presskonferens
Senast 15 minuter efter slutsignal hålls presskonferens på nedre plan utanför kansliet.

Press- och medieansvarig
Patrick Sjöö
patrick.sjoo@ostersundsfk.se, 063-685 28 76

Ackrediteringsansvarig